Webbutveckling

hemsida

E-handel

En handelsplattform speciellt utvecklad för försäljningsorganisationer. Med en specifik uppsättning av funktioner, ett system för mottagande av ordrar samt faktureringverktyg. Det handlar om att antingen arbeta med en färdig mall på cms-plattform eller skapa ditt unika projekt.

Hemsida för ditt företag

Hemsida innehåller en meny på flera nivåer, gallerier (fotodokumentation, fotokataloger, videogallerier), ett feedbackmodulsystem (gör att du kan skicka e-post direkt från webbplatsen).  

Det handlar om att arbeta med en färdig mall på WordPress-plattform eller skapa ett unikt projekt. Dessutom erbjuder vi mer avancerat utbud av funktioner på din hemsida (om det önskas av kunden).

Besökssida eller Landing page

Hemsida visar den primära informationen av ditt företag, typ av tjänster, kontaktinformation. Innehåller upp till 3 sidor textinformation. Det handlar om att arbeta med en färdig mall på en WordPress-plattform eller skapa ett unikt projekt.

Nyckelfärdig lösning

Om du har några specifika idéer om din webbplats (hemsida), hjälper vi dig med att hitta den bästa lösningen. Vi diskuterar tillsammans om webbplats funktionalitet och kommer överens om utvecklingsstadier. Vi skapar också bloggar, forum, informationsportaler och andra webbplatser.

Webbhotell

Är ett utrymme där din hemsida kan förvaras. Effektiviteten av din hemsida delvis kan bero på ditt val av webbhotell.

Domännamn

Nästa steg efter att ha valt ett webbhotell är registreringen av ett domännamn. Domännamn hjälper till att identifiera och hitta ditt företag på internet.

Sökmotoroptimering

Vi kan erbjuda en grund för sökmotoroptimering för din hemsida:

Registrering av en webbplats hos Google / Bing / Yandex.
Optimering av taggar "title".
Optimering av taggar "description".
Optimering av taggar "bilder".

*Primär marknadsföring garanterar inte en ökad rankning i sökmotorer men den ökar frekvensen för din hemsida är hamna bland sökresultatet.