Ställer in sidan. Vänta...

Hur vi gör en hemsida

referenser Få kostnadsfritt offertförslag
hemsida
E-handel

En handelsplattform på Internet speciellt utvecklad för en försäljningsorganisation. Med en specifik uppsättning funktioner i form av en kalkylator, ett system för mottagande av ordrar och fakturering. Det handlar om att arbeta med en färdig mall på WordPress-plattform eller skapa ditt unika projekt.

Företagets hemsida

Innehåller en meny på flera nivåer, gallerier (fotodokumentation, fotokataloger, videogallerier), ett feedbackmodulsystem (gör att du kan skicka e-post direkt från webbplatsen). Det handlar om att arbeta med en färdig mall på WordPress-plattform eller skapa ett unikt projekt. Dessutom erbjuder vi en avancerade utbud av funktioner på din hemsida (om det önskas av kunden).

Besökssida eller Landing page

Visar den primära informationen av ditt företag, typ av tjänster, kontaktinformation. Innehåller upp till 3 sidor textinformation. Det handlar om att arbeta med en färdig mall på en WordPress-plattform eller skapa ett unikt projekt.

Nyckelfärdig lösning.

Om du har några specifika idéer om din webbplats hjälpar vi dig att hitta den bästa lösningen. Vi diskuterar tillsammans om webbplats funktionalitet och kommer överens om utvecklingsstadier. Vi skapar också bloggar, forum, informationsportaler och andra webbplatser.

Webbhotell

Är ett utrymme där din hemsida kan förvaras. Effektiviteten av din hemsida delvis kan bero på ditt val av webbhotell.

Domännamn

Nästa steg efter att ha valt ett webbhotell är reigstreringen av ett domännamn. Domännamn hjälper till att identifiera och hitta ditt företag på internet.

Sökmotoroptimering

Vi kan erbjuda en grund för sökmotoroptimering för din hemsida:

Registrering av en webbplats hos Google.
Optimering av taggar "title".
Optimering av taggar "description".
Optimering av taggar "bilder".

*Primär marknadsföring garanterar inte en ökad rankning i sökmotorer.

© Alla rättigheter reserverade 2015 - 2019. R3IT Developers