R3IT

Bästa lösningar för din verksamhet

IT support

IT Tjänster

Vår IT byrå erbjuder en fullständig utbud av webbtjänster och IT support på alla nivåer och för alla tänkbara verksamheter. Så fort du får en affärside, är det nästan alltid nödvändigt med webb support, oavsett vad du än gör i vår moderna världen. Vi hjälper dig att utveckla och förverkliga din ide och det viktigaste att lyckas på marknaden. Vi skapar din hemsida oavsett svårighetsgrad, optimerar den till existerande sökmotorer, tar ansvar för säkerhet och drift, ger dig allt nödvändig support, skapar och tar hand om sociala medier. Vi hjälper till med installationer av datautrustning, dess inkoppling samt felsökning och diverse reparationer.

hemsida

HEMSIDA

En framgångsrik hemsida görs genom att skapa attraktiv design, relevant innehåll med fokus på detaljer. Den ska vara tydlig och bekväm för potentiella användare. På vår webbyrå ser vi till att du får en sådan hemsida och, så klart, anpassad till dataskärmar, surfplattor och mobiltelefoner. Vi har en massa färdiga lösningar samt kan bygga och designa en helt unik hemsida på högsta nivå åt dig. Låt oss komma med förslag!

sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Genom att optimera din hemsida för de mest populära sökmotorer kommer vi successivt att dra mera folk och potentiella kunder till din hemsida. I dagsläget är din position i diverse sökmotorer och speciellt i Google är ganska avgörande oavsett vad du än sysslar med. Vår webbyrå har en mängd olika lösningar för att optimera och dra upp just din hemsida till de bästa positionerna i sökresultaten.

REPARATIONER och FELSÖKNINGAR

Har skrivaren börjat strula, eller har du dessvärre misstankar på att du har fått ett virus? R3IT webbyrå ser till att dessa obekvämligheter håller sig borta. Vi kontrollerar, felsöker och byter ut all hårdvara samt kablar och diverse enheter.

IT SUPPORT

Vi kan erbjuda IT support 24 timmar, alla 7 dagar vid behov. Annars är ni välkomna att höra av sig till oss under eran arbetstid. Vi har olika support lösningar mot både fast eller rörlig kostnad.

Övriga tjänster

3D Visualisering

Vill du se dina projekt i 3D? Vi skapar en digital 3D modell av ditt projekt så du får en komplett vision genom en 360 graders panorama. En viktig steg innan du påbörjar projektet. Att kunna se och åtgärda eventuella brister innan det blir kostsamt.

Låsa upp din mobil

IOS / Android

Är din telefon bunden till en viss operatör, och stöder inte SIM-kort från andra operatörer? Vi utför ett professionellt upplåsningsförfarande, varefter din smartphone fungerar framgångsrikt med alla SIM-kort i något land i världen.

Backup / Återställning

Backup och återställningsmöjligheten är extremt viktiga aspekt i samtliga verksamhet och har mycket med säkerhet att göra. Alla verksamhet i dagsläget är mycket beroende av datorer och diverse datautrustningar. En förlust på all data kan leda mot en förlust av kunder, produktivitet och intäkter. R3IT webbyrå erbjuder en mängd lösningar på snabb och smärtfri återställning av nödvändig data, även på distans. Dröj inte och låt oss göra din verksamhet säkrare!