Mycket flexibel
Webbyrå och IT-support
i Stockholm

I 2015 har vi gjord våra första steg och etablerad en IT och webbyrå Stockholm. 

Vi startade Digitiz med en idé att utveckla en webbyrå och IT service i ett och samma företag med enastående support och en satsning på långsiktiga relationer med våra kunder. Våra specialister har unik kombination av erfarenhet inom affärsutveckling (webbutveckling, digital marknadsföring) samt inom IT. 

Allt detta ger oss möjlighet att se ett problem från olika vinklar samt att hitta flera flexibla lösningar föra att få det bästa resultatet.

webbyrå

Vi utvecklar enkla, säkra och effektiva hemsidor för växande företag som vill uppnå högre nivåer. 

Våra tjänster inkluderar webbutveckling, digital marknadsföring, digital konsult, sökmotoroptimering, design, innehåll, teknologi och support, alltför en högre resultat. 

Vårt allra högsta mål är att ta ert verksamhet till högre nivåer. Om ni söker en som kan hjälpa er med att sälja mer, locka nya kunder, skapa varumärke, dra till sig en ny målgrupp eller etablera en ny produkt på marknaden allt detta kan vi hjälpa er med.


Samtidigt erbjuder vi marknadsföring genom sociala medier, google ads och sökmotoroptimering.

Dessutom hjälper vi våra kunder med grafisk design, så som logotyper, visitkort, stickers, banners, kataloger samt reklamannonser. 

Vi kan erbjuda IT support 24 timmar, alla 7 dagar vid behov. Annars är ni välkomna att höra av sig till oss under eran arbetstid. Vi har olika support lösningar mot både fast eller rörlig kostnad.

allabolag